Menu

Yrityksemme

Olemme kolme siskosta ja kouluttautuneet opetus-, hoiva-, siivous- ja liikunta-alalle.
Osa meistä on toiminut yrittäjinä jo vuodesta 2003.

Yrityksemme taustaa

Alussa yrityksemme tarjosivat liikuntaa ja terveydenhoidollisia palveluita kaiken ikäisille. Lopulta kysyntä senioreiden puolelta kasvoi ja koimme, että etenkin seniorit hakeutuivat luoksemme tiedustellen esim. siivousapua sekä tukea ja neuvoja arjessaan. Olemme sisaruksina toimineet yhdessä yhteisten päämäärien eteen vuosia, joten koemme olevamme yhdessä toimiva ja aikaan saava tiimi.

Lopullisen sysäyksen Curantin perustamiselle antoi isämme vakava sairastuminen. Hänen kohdallaan arjen askareet alkoivat vähitellen vaikeutua, ja kotihoito ei pystynyt tarjoamaan riittävää ja monipuolista apua. Senioreille tarjottavaa tukea ja kotiapua ei juurikaan ollut tarjolla, joten päätimme ratkaista ongelman tuottamalla palvelun itse. Ensimmäinen asiakkaamme oli oma isämme.

Yrityksemme nimi CURANT on latinaa ja tarkoittaa huolehtivaa, käypää ja kuranttia. Sana CURANT kuvastaa arvojamme:
– Luotettava
– Huolehtiva
– Perusteellinen

Yrityksemme

Tasaista kasvua

Mikä alkoi kolmen siskoksen henkilökohtaisesta tarpeesta on kasvanut monipuolisia siivouspalveluja tarjoavaksi yritykseksi Turun alueella, Raisiossa ja Naantalissa. Curantin tiimiin kuuluu nykyään meidän kolmen lisäksi myös seitsemän ahkeraa ja ammattitaitoista työntekijää, jotka jakavat arvomme. Haluamme tuoda asiakkaidemme elämään helpotusta, apua ja puhtautta sekä tuttuja ja ystävällisiä kasvoja.

Ajan kuluessa yrityksemme on kasvanut ja palvelumme ovat monipuolistuneet. Nykyään tarjoamme kotiapua senioreille, kotisiivousta yksityishenkilöille sekä siivouspalveluja yrityksille ja asunto-osakeyhtiöille.

Jasmine

Jasmine

Toimin Curantissa henkilöstöpäällikkönä. Tehtävässä tarvitaan suhteellisuudentajua ja pelisilmää asettua erilaisten ihmisten rooleihin ja tilanteisiin. Haluan, että työntekijämme kokevat olonsa ja työnsä arvostetuiksi. Sydämeltäni olen joukkuepelaaja; tykkään että asioita ratkotaan yhdessä. Otan vastuun omasta alueestani ja pidän haasteista.

Vapaa-ajallani liikun luonnossa retkeillen: se on paras paikka arjen askareista palautumiseen. Perheeni kanssa liikumme paljon luonnossa ja valmistamme ruokaa metsässä. Pelaan myös tennistä ja uusimpana lajina olen tutustunut golfiin. Mottoni on: nopeudella ei ole väliä – eteenpäin on aina eteenpäin.

Janina

Janina

Hoidan laskutusta, hallintoa sekä juoksevia asioita, joita yrittämisessä riittää. Olen työssäni täsmällinen ja haluan asioiden olevan järjestyksessä. Tekemättömät työt vaivaavat minua ja uppoudunkin työhön kokonaisvaltaisesti. Työympäristössä haluan olla avulias ja kannustava – olen ehdottomasti tiimityöskentelijä.

Vapaa-ajallani nautin luonnosta ja etenkin merestä. Liikun mahdollisuuksien mukaan kuntosalilla, hiihtäen, pyöräillen ja retkeillen. Olen intohimoinen äänikirjojen kuuntelija ja minua kiinnostavat ajankohtaiset asiat ja tapahtumat. Ajattelen, että jokainen asiakas on yhtä tärkeä, ja kaikille tulee sallia mahdollisuus tulla kuulluksi ja sitä kautta palvelluksi. Mottoni on: paljon mahtuu puhetta maailmaan, tekoja sopii aina odottaa.

Jonna

Jonna

Toimin Curantissa ns. kenttävastaavana. Olen aina saatavilla, niin työntekijöillemme, kuin asiakkaillekin. Olen Curantin perustaja ja toimitusjohtaja, joten annan kaikkeni yritykselle. Luonteeltani olen periksiantamaton ja haluan aina selvittää mistä asiat johtuvat, ja miten asiat hoidetaan. Työympäristössä olen reilu mutta vaadin laatua. Minulle on tärkeää, että työmme jälki on korkealaatuista.

Vapaa-ajallani ulkoilen luonnossa koirien kanssa ja mökkeilen. Kotona on aina jotakin pientä projektia käynnissä, ja puuhastelu onkin osa minua. Mottoni on: kaikkeen on aina ratkaisu.

Kaanaantie 40
21120 Raisio
Puh. 040 722 3097

Yrityksemme
Yrityksemme