Perussivu

Tarinamme

Olemme kolme siskosta ja kouluttautuneet opetus-, hoiva- ja liikunta-alalle. Osa meistä on toiminut yrittäjinä jo vuodesta 2003. Alussa yrityksemme tarjosivat liikuntaa ja terveydenhoidollisia palveluita kaiken ikäisille. Lopulta kysyntä senioreiden puolelta kasvoi ja koimme, että etenkin seniorit hakeutuivat luoksemme tiedustellen esim. siivousapua sekä tukea ja neuvoja arjessaan. Olemme sisaruksina toimineet yhdessä yhteisten päämäärien eteen vuosia, joten koemme olevamme yhdessä toimiva ja aikaan saava tiimi.

Lopullisen sysäyksen Curantin perustamiselle antoi isämme vakava sairastuminen. Hänen kohdallaan arjen askareet alkoivat vähitellen vaikeutua, ja kotihoito ei pystynyt tarjoamaan riittävää ja monipuolista apua. Senioreille tarjottavaa tukea ja ystävätoimintaa ei juurikaan ollut tarjolla, joten päätimme ratkaista ongelman tuottamalla palvelun itse. Ensimmäinen asiakkaamme oli oma isämme.

Ystäväntoiminnan asiakkaamme tarvitsevat usein myös apua kodin järjestämisessä ja siivoamisessa. Monelle meistä on tärkeää, että kodissa käy sama ihminen, joka on luotettava ja tuttu. Tuntui luonnolliselta jatkeelta luoda ystäväntoiminnan rinnalle kotisiivous. Kotisiivouksemme asiakkaat ovat niin senioreita kuin työssäkäyviä.

Yrityksemme nimi CURANT on latinaa ja tarkoittaa huolehtivaa, käypää ja kuranttia. Sana CURANT kuvastaa arvojamme:

  • Luotettava
  • Huolehtiva
  • Perusteellinen